Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Proiectare sistem fotovoltaic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Energo Pro LC
Out Of stock
Descriere
Proiectarea unei instalaii fotovoltaice este recomandat sa se faca de catre personal calificat si cu experienta in domeniul instalatiilor fotovoltaice pentru a evita greselile de proiectare si executie.

Pentru o buna desfasurare a procesului de proiectare, executie si punere in functiune a instalatiei va rugam sa ne contactati. Punerea in functiune a instalatiei fotovoltaice se face de catre personal autorizat ANRE pentru lucru in instalatii electrice, iar pentru racordarea la reteaua electrica de interes public este obligatoriu ca firma care executa lucrarea de instalare sa depuna un proiect tehnic si sa execute lucrarea de racordare in conformitate cu legislatia din domeniu, in vigoare.

Sistemul fotovoltaic care se racordeaza la reteaua electrica trebuie obligatoriu sa respecte prevederile distribuitorului de energie electrica cu privire la caracteristicile tehnice minime ale instalatiei si reglajele aferente invertorului. Pentru a respecta cerintele operatorilor de distributie a energiei electrice este necesara utilizarea unor materiale si echipamente in sistemul fotovoltaic care sa indeplineasca standardele Europene de calitate a energiei electrice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura